Pages

Sunday, September 18, 2016

Made to measure


Hi, our lovely readers!
Today I would like to share with you two new designs that I worked on during the summer. I enjoy made to measure designing the most because I am able to create something original just for one customer. So it's important that I focus on her personality, style in which she feels the most comfortable and combine it with the occasion, where she will wear the clothes. The biggest reward for me is, when we manage to make dress or any other piece, that highlights the merits of that concrete woman and it has apparent influence on her positive psyche and self-confidence.

At the begging of the summer I started making my first wedding dress. And it is a great responsibility and trust conferred to my hands. On bride's wish I designed and sewed a three-piece dress, that consisted of corset, long circle skirt and light lace top. I also went to see their day D and the wedding was beautiful, How do you like the dress?

The second design was also for a wedding, but this time for a wedding guest. The dresses are short and airy, made of hand colored blue organic bamboo silk. The cut is quite simple, but the short sleeves, neck on the back and effective straps catch the eye.

Do you also want some piece designed especially for you? You miss in your closet a quality winter coat, dresses for work, ball or anything else? You can jusr contact me on fashiondesignerpearl@gmail.com and book an appointment.

Love
-Pearl


Ahoj, milí čtenáři a milé čtenářky!
Dneska bych se s Vámi ráda podělila o dvě nové zakázky na kterých jsem přes léto pracovala. Mám nejradši  právě navrhování na míru, protože vytvářím něco originálního jen pro jednu zákaznici. Je důležité, abych se u práce zaměřila na její charakter, styl ve kterém se sama cítí nejlépe a celé to spojila s příležitostí, kam si chce oblečení vzít. Největší odměnou pro mě je, když se nám dohromady podaří vytvořit šaty nebo jiný kousek, který vyzdvihuje přednosti té konkrétní ženy a má to pak očividný pozitivní vliv na její psychiku a sebevědomí.

Na začátku prázdnin jsem se pustila do svých prvních svatebních šatů. Což je samo o sobě obrovská zodpovědnost a důvěra svěřená do mých rukou. Na přání nevěsty jsem navrhla a ušila třídílné šaty, které se skládají z korzetového topu, dlouhé kolové sukně a lehkého krajkového vršku. Sama jsem se dokonce dojela podívat i na den D a svatba vyšla krásně. Jak se Vám šaty líbí?

Druhou zakázkou byly šaty také určené na svatbu, ale tentokrát pro svatebčanku. Jedná se o krátké vzdušné šaty z organického bambusového hedvábí ručně barveného na světle modrou barvu. Střihem jsou spíš jednoduší, ale zaujmou krátkými rukávky, výstřihem na zádech a efektivními ramínky.

Chtěli byste taky nějaký kousek navržený na míru přímo pro Vás? Chybí Vám kvalitní zimní kabát, šaty do práce, společenské šaty na ples nebo cokoliv jiného? Stačí mi napsat na fashiondesignerpearl@gmail.com a domluvíme si schůzku. :)

S Láskou
- Pearl







4 comments:

  1. Oba kousky vyšly úžasně!♥ Moc se mi líbí ten krajkový vršek u svatebních šatů!:)

    ReplyDelete
  2. Wow! The wedding dress looks so stunning! Can only imagine the amount of hard work you must have put in!



    Would you like to follow each other?
    xx
    Makeup, Style and Sugar
    https://simpliannie.wordpress.com/
    https://www.instagram.com/ankitabardhan/

    ReplyDelete
  3. Svatebky mají nějaká zajímavě řešená ramínka, ráda se podívám na víc fotek :-). Ta první fotka je nesmírně efektní. Je jasné, že takhle nevěsta není konvenční typ. Je fajn, že takové jsou a dávají prostor pro kreativitu :-).

    ReplyDelete
  4. great photos and interesting post:) have a lovely day!
    www.swiatwkolorzeblond.com

    ReplyDelete