Pages

Thursday, September 18, 2014

Last day of Fashion Week in Prague

Here is my outfit that I wore to last evening of Fashion Week in Prague. It´s a long edgy emerald green dress that I bought in one Italian boutique decorated with simple but massive gold jewels and purse. 
I must say I enjoyed very much this week. I had a holiday so I had enough quality time to spend with my bff Nena. We attended many fashion shows and had a lovely time. I am sure that amazing Alfredo Villalba designs will stay in my mind for a very long time. 

Tentokrát mám pro Vás outfit z posledního večera Unique Fashion Week. Jedná se o dlouhé edgy šaty ve smaragdové barvě (ten odstín prostě miluju), které jsem koupila v jednom italském butiku, doplněné jednoduchými ale výraznými zlatými šperky a psaníčkem. 
Musím říct, že jsem si celou akci skvěle užila a jsem ráda, že jsem se jí mohla zúčastnit. Udělala jsem si volno a měla tak dost času, který jsem mohla strávit se svojí nejlepší kamarádkou Nenou. Navštívily jsme spoustu přehlídek a vychutnaly si týden módy, jak se patří. A designy Alfredo Villalba mi myslím ještě dlouho zůstanou v paměti. 

Mějte se krásně.

xx

Audrey





10 comments:

  1. You looked gorgeous, that dress is fabulous!
    x Justina // abentpieceofwire.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ty tvoje komentáře! :D Ale děkuji moc ♥

      Delete
  3. Moc Ti to sluší. Smaragdovou taky miluji!

    ReplyDelete
  4. Miluju na tobe smaragdovou! Nejkrasnejsi!!! <3

    ReplyDelete
  5. Love the colour of the dress!!
    Lots of love, xx

    www.marysreturn.com
    www.marysreturn.com

    ReplyDelete
  6. Krása!:)) Ta zelená je úžasná!

    Vik Ladyla - fashion blog
    vik-ladyla.blogspot.cz

    ReplyDelete