Pages

Tuesday, September 16, 2014

Vintage 20s and 30s

Some of you who read our blog regularly probably know how much we love everything vintage, how we adore black and white movies and how we sometimes desire to be transferred to another time. This Saturday such a transport happened to us and we found ourselves at a party in First Czechoslovak Republic period (20s and 30s). It means fashion, historic palace near Prague Castle, lovely company of ladies and gentlemen and of course: jazz! We invite you to dream with us for a while...

Někteří z vás, kteří čtete blog pravidelně, už nejspíš víte, jak moc milujeme všechno vintage, jak roztáváme u černobílých filmů a jak občas zatoužíme přenést se do jiné doby. Tuto sobotu se nám takový přenos splnil a my jsme se ocitly na společenském setkání v období První republiky. To znamená dobová móda, historické prostory Martinického paláce, velmi milá společnost dam a gentlemanů a samozřejmě: jazz! Pojďte se na chvíli zasnít s námi....

xx

Audrey and Pearl







Audrey: All pieces I wore that night are very precious to me and I wear them only during special occasions.  Dress: vintage (my dear mum´s ). Necklace: vintage (belonged to my grandma). Scarf: vintage from Algeria, it  has a very special meaning for me. Purse: Vintage Studio in Prague. Ring: vintage from Florence. Hair decoration: I designed and created it myself.
Audrey: všechny kousky, které jsem ten večer měla na sobě, jsou pro mě velmi  vzácné a nosím je jen při zvláštních příležitostech. Šaty: vintage (patří mojí mamince). Náhrdelník: vintage (po mojí prababičce). Šál: je vintage z Alžírka a má pro mě velmi zvláštní význam. Kabelka: Vintage Studio. Prsten: vintage z Florencie. Ozdobu ve vlasech jsem navrhla a vytvořila já.
 


With my Nena and  amazingly talented artists - Lukáš Lindner (on the right) and hairstylist Martin Vitovic.
S mojí Nenou a úžasnými umělci, návrhářem Lukášem Lindnerem (vpravo) a kadeřníkem Martinem Vitovicem.




 Pearl loves her golden vintage watch that her grandpa gave her.
Pearl miluje svoje zlaté hodinky, které jí daroval děda.


Nepřekonatelní Melody Makers!


Za pozvání na tento nezapomenutelný a stylový večer velmi děkujeme 
panu Petrovi Krabičkovi a panu Pavlu Fárovi. 



9 comments:

  1. Stunning dress! x

    http://colorfullightning.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tak to by byla akce přímo pro mě ;) Mám moc ráda se jednou za čas obléknout do krásných vintage kousků, moc sluší holky ;)

    ReplyDelete
  3. Stunning! Love the clutch
    Lots of love, xx

    www.marysreturn.com
    www.marysreturn.com

    ReplyDelete
  4. oh I love it soo so much , especially the second look! very chic :)
    Svetlana
    http://capemaychic.weebly.com

    ReplyDelete
  5. Great Post :) Follow Each Other on gfc and bloglovin? Just leave me a comment and i will Follow you back as Soon as i can :)

    Liebe Grüße, Eileen <3
    http://beautyareaandmore.blogspot.de/

    ReplyDelete
  6. Jako holky, já mám husinu! Ta akce vypadá famózně a vaše oháknutí je naprostá pecka. Tak vychytné, dokonalé, úžasné.

    ReplyDelete
  7. Sedím tu jako přikovaná. Naprostá nádhera. Ty šaty po mamince jsou dokonalé. A to psaníčko. No mohla bych jmenovat vše. Miluji také vintage věci. Musel to být nádherný večer.

    ReplyDelete
  8. To muselo být úžasné!! Krásné róby máte a líbí se mi, že myslíte i na detaily, ozdoba do vlasů to krásně doplňuje :-)

    ReplyDelete