Pages

Sunday, October 5, 2014

Red Collection by Pearl

        
        When you say prejudice, most people probably think of the racial one. But there are many other prejudices and we have to fight against all of them. I specifically wanted to focus on the fashion ones. Do you think prejudices in fashion are nonsense? How many times have you however condemned someone without knowing them, and only by the way they’re dressed?
        We often judge by clothes not only the social group one belongs to, but also if they’re decent, if her skirt isn’t too short, if he’s not of a different sexual orientation, or we ask ourselves, if they can afford to wear what they do. With this is also associated prejudice about weight. Fashion shows are largely confined to the smallest size. And when we talk about the fashion world in general, it is enclosed in a small group, and if you’re not a blogger, designer or an editor, you probably won’t be able to reach a large number of events.
        I said to myself: „What if we did things differently?“ And a unique collection of four models in different sizes was created. It suits someone size 36 as well as 40. Someone 150cm high as well as 180cm high and fits all curves. Let’s get rid of fashion prejudices!
        The collection was specially designed for a woman or girl who is confident, pleased with herself and independent. It is not important to her, what others think, but how she feels. Shades of red underline her temperament and ambition. Such is a woman in the Pearl models.
        For orders or more information please contact fashiondesignerpearl@gmail.com. 
You can also check out my website: www.pearlfashiondesigner.com
Photos from fashion show are coming soon!


        Když se řekne předsudek, tak se většině lidí zřejmě vybaví ten rasový. Předsudků ale existuje celá řada a je potřeba bojovat proti všem. Já konkrétně, se chtěla zaměřit na ty módní. Myslíte si, že je nesmysl, aby se v módě nějaké předsudky vyskytovaly? Kolikrát jste však někoho odsoudili, aniž byste ho znali, a to podle toho, jak je oblečený?
        Často dle oblečení nejen, že posuzujeme, do jaké sociální skupiny člověk asi patří, ale dokonce i to, jestli je slušný, zdali nemá moc krátkou sukni, není -li jiné sexuální orientace, nebo si pokládáme otázku, jestli si tohle oblečení může dovolit. S tímto se jako další pojí i předsudek o váze. Módní přehlídky se prostě z velké části omezují na tu nejmenší velikost. A když se budeme bavit o módním světě jako takovém, tak ten je uzavřený v malé společnosti a pokud nejste bloger, návrhář nebo redaktor, pravděpodobně se k velkému množství událostí ani nedostanete.
        Řekla jsem si: „Co kdybychom udělali věci trochu jinak?“ A tak vznikla unikátní kolekce čtyř modelů v různých velikostech, která sluší někomu s velikostí 36 stejně jako 40. Která sluší někomu vysokému 150 cm i 180 cm a která padne na všechny křivky. Pojďte se mnou zbavit módu předsudků!
        Kolekce byla speciálně navržena pro ženu nebo dívku, která je sebevědomá, spokojená sama se sebou a nezávislá. Není pro ni důležité, co si o ní myslí ostatní, ale jak si připadá ona. Tóny červené barvy podtrhují její temperament a cílevědomost. Taková je žena v Pearl modelech.
        Pro objednávky modelů nebo více informací prosím kontaktujte fashiondesignerpearl@gmail.com.
Webové stránky naleznete zde: www.pearlfashiondesigner.com
Můžete se také těšit na fotky z přehlídky! Objeví se tu již brzy...


                                                                         xx
                                                                        Pearl















5 comments:

  1. Super styling a v červené může být sexy každá žena! Tleskám a jdu mrknout na webovky :-)

    ReplyDelete
  2. wooow!♥ to je naprostá bomba! asi jsem se zamilovala do těch kalhot s rozparky!♥ je mi hrozně líto, že jsem přehlídku nestihla, ale aspoň se teď můžu pokochat na stránkách!:)

    www.Lorietta.cz

    ReplyDelete
  3. Love the last picture !
    Lots of love, xx

    www.marysreturn.com
    www.marysreturn.com

    ReplyDelete
  4. Velmi oceňuji nápad. Červená patří mezi mé oblíbené. Budu se těšit i na nějaké střízlivější kousky, vhodné do kanceláře :-). Kalhoty jsou naprosto luxusní, jen bych si na ně netroufla vzhledem ke svému věku a postavě..

    ReplyDelete