Pages

Sunday, October 13, 2013

Designblok II.

Here is a post from yesterday´s Prague Designblok. As for fashion shows, the outfits by Hana Zárubová attracted our attention. They are elegant, asymmetrical, original, wearable and inspiring.
We spent yesterday with many interesting people, great bloggers, photographers and other artists: Thomas, Ina, Terka, Péťa, Adam, Kuba, Thomas and Nelson, photographer Alex or dancer Mark...And I have to say that  our lively discussion were most interesting for me. We talked about furs or BMI of models. We can already tell you that me and Pearl are preparing a new project here on the blog which will deal with stereotypes in (not only) fashion world and every one of you can become a part of it. More information later. So there is something to look forward to ;).

Přinášíme vám příspěvek z včerejšího Designbloku. Co se týče přehlídek, zaujaly nás modely Hany Zárubové: elegantní, asymetricky originální, nositelné a inspirující.
Včerejší den jsme strávily se zajímavými osobnostmi, skvělými blogery, fotografy a dalšími umělci:s Tomášem, Inou, Terkou, Péťou, Adamem, Kubou, Tomášem a Nelsonem, fotografem Alexem nebo tanečníkem Markem... A musím říct, že nejzajímavější pro mě asi bylo to, že jsme dost živě diskutovali o nejrůznějších tématech, které tak či onak souvisí s módou, jako třeba pravé kožichy  nebo BMI modelek a už teď vám můžeme prozradit, že v rámci blogu chystáme s Pearl nový projekt, který se bude týkat tematizace stereotypů v (nejen) módním světě a každý z vás se bude moci zapojit. Takže se máte na co těšit :).

Beautiful evening,
Krásný večer,

Vaše Audrey


All pictures taken by the great blogger Tomáš (http://www.tomaspacovsky.cz/).
Vše fotil šikovný bloger Tomáš http://www.tomaspacovsky.cz/.




Hana Zárubová:








11 comments:

  1. bylo to super! ráda jsem vás zase viděla! :-) a moc vám to slušelo :))

    ReplyDelete
  2. ty jsi ale kráska :* super fotky! :))

    ReplyDelete
  3. přehlídky byly úžasné!:) a moc vám to oběma zase slušelo!♥ ten šátek ve vlasech je naprosto skvělý!:)

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  4. http://1.bp.blogspot.com/-E7qZB17HSnA/Ulr5SG6YmkI/AAAAAAAACmg/yzGCKrMNuE8/s640/DSC_7355.jpg = http://b.vimeocdn.com/ts/252/691/252691004_640.jpg

    ReplyDelete
  5. Oooooooh, your skirt is fabulous! Love the hot pink!

    : signe : the daily savant :
    : blogspot
    : bloglovin

    Gold Wrap Ring Giveaway
    Heart Sweater Giveaway

    ReplyDelete
  6. Budu se těšit na projekt!

    www.vanda-styl.cz

    ReplyDelete
  7. Beautiful look sweety! :)
    I following you now and I hope you followed me back :)
    Kisses from Poland,
    Asia
    www.blond-yasmin.blogspot.com

    ReplyDelete