Pages

Sunday, May 11, 2014

To be or not to be happy...

Expressions of joy is often perceived as boasting or pretence. Even with that risk on my mind I would like to share with you my present happiness. I´m not always in a good mood (those who know me would agree) but that is just the reason why I consider enjoying those happy moments and sending positive vibrations others as very important. I could tell you many reasons why I shouldn´t be happy and what worries  me. Instead of that I will tell you the opposite. The first reason why I am happy (I know I repeat it here so often): my loved ones and their love. There is also a new reason: a great opportunity, a fulfilling job (may be I will tell you more in some of my next posts). And the third reason - a touching moment that happened few days ago when One More Day for Children sent us a photo of a girl from my and Marcos´s child sponsorship from Kenya. "Our" girl had a beautiful smile on that photo. She also sent us a picture and there were our names on it for the first time: she started to write.

I wish you many reasons to be happy. I believe each of us can find them.

Projevy spokojenosti nebo štěstí si často okolí vykládá jako nevítané vychloubání se nebo přetvářku. I přes toto riziko bych se s Vámi ráda podělila o svou aktuální radost. Nejsem vždycky pozitivně naladěná (ty co mě znají, jistě potvrdí), ale právě proto považuju za důležité prožívat naplno chvíle a chvilky optimismem prozářené a posílat takové vibrace dál. Mohla bych najít spoustu důvodů, proč nebýt spokojená a na co si vám tady postěžovat. Místo toho ale vypíchnu právě to dobré. A možná si pomyslíte, že už se vážně začínám opakovat, ale nedá mi, abych jako první důvod, proč být štastná, nejmenovala svoje blízké a jejich lásku. Mám ale i novinku: příležitost, která se mi nedávno naskytla v podobě práce, která mě baví a naplňuje (v dalších příspěvcích vám možná prozradím více). A do třetice: nesmírně dojemný moment v poslední době byl pro mě okamžik, když jsem od One More Day for Children obdržela fotku, na které je holčička z Keni, kterou jsme s Marcosem na dálku adoptovali, s úsměvem od ucha k uchu a obrázek, který nám namalovala, na němž poprvé stála naše jména - naučila se totiž psát.

Přeju vám spoustu důvodů být šťastní. Věřím, že každý může ty své najít.

xx

Audrey


In love with my new Pointer Footwear shoes that I can match with anything - dress, skirt or  pants. What do you think about their new collection? https://www.pointerfootwear.com/de/
Zamilovala jsem si svůj nový pár originálních Pointer Footwear, které můžu kombinovat úplně s čímkoliv - s šaty, sukní nebo s kalhotami. Co říkáte jejich nové kolekci? https://www.pointerfootwear.com/de/
  
  Gingerbread heart from a funfair :). Perníkové srdce z Matějské pouti :).

19 comments:

  1. Jsi krásná! <3 a jsem ráda, že jsi šťastná - máš k tomu skvělé důvody :-)

    ReplyDelete
  2. krásný článek, jste skvělí! kéž by bylo co nejvíc takových lidí :))
    a s tou mašlí jsi úžasná :*

    ReplyDelete
  3. Perfektní ty botičky <3 A jsi v krásné barvě sladěná!! :-)

    ReplyDelete
  4. There is always some thing new on this blog. I like the photos from the show too....amazing.
    I like your pink dress :)
    stop by http://aeroplaneandapparel.blogspot.com I have a special surprise for you.

    ReplyDelete
  5. You look amazing in this pictures! Love your dress and the sweet words you wrote in this post!
    Have a nice day dear!

    Lucia Gallego Blog

    ReplyDelete
  6. jéééé, vy máte holčičku? :) To je super!. Měla jsem kolegyni, co taky měla adoptovanou holčičku, poslali jí šatičky a zanedlouho jim dorazila fotka malé slečny v oněch šatech. Vždycky si na to vzpomenu, musí to být hrozně pěkný pocit. Stejně jako to, že ta vaše už umí psát :)

    ReplyDelete
  7. Sweet look!!!!!!! I'm very glad for your happiness, goof post!!!! Kisses!!!!

    ReplyDelete
  8. Your dress is so pretty..the color is just amazing!
    Omnivogues

    ReplyDelete
  9. You looks so pretty . And your hair so nice ♥
    xx
    theanotherpartofme.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. So beautiful darling :)
    Kisses*
    www.flordemaracuja.pt

    ReplyDelete
  11. yep it is always better to be a positive and joyful person instead of focusing on the negative <3

    http://www.pinkoolaid.com/

    ReplyDelete
  12. So pretty! I love how the girly dress is offset by the sporty sneakers!

    ReplyDelete
  13. You look stunning <3 Lovely hart :P

    www.fashion-utopia.com

    ReplyDelete
  14. the outfit is amazing!!!! <3
    -Mireia

    ReplyDelete
  15. Moc pěkné. Na té předposlední fotce to vypadá, že je srdíčko na šatech :-). Botičky vypadají velmi pohodlně a někdy jsou takové k nezaplacení navzdory tomu, že podpatky miluji. Moc se mi líbí stužka ve vlasech - asi se budu opičit :-).

    ReplyDelete
  16. To je moc krasne napsane. Ta holcicka musi byt uzasna...takovahle vec by mi rozhodne zvedla naladu. :) A samozrejme ti to moc slusi.
    Style Without Limits

    ReplyDelete
  17. Comme une princesse ;)

    http://www.aubonheurdesdames.net

    ReplyDelete
  18. You look great in such outfit.

    ReplyDelete