Pages

Sunday, June 30, 2013

Let the summer begin!

Do you usually have the feeling at the end of your holiday that it was too short? But during the holiday you are sometimes bored or get a little bit cranky? If so I have a tip for you that works for me :). Before your free time starts make a list called "Amazing Things I´m gonna do in the summer 2013". Put there items (activities and funny ideas like things you always postpone or don´t have time for but you want to do them - visiting someone, seeing an exhibition, partying, doing something spontaneous and crazy etc.) that are both quite easy to fulfil and have the ability of making you very happy. Time by time you can have a look on your list and inspire yourselves in doing something great that you would otherwise forget. You can also add there something. The list can be divided in two categories: one that you want to do for sure (put there real things that will probably happen so you are not disappointed later) and the other part like extras. That way you can be sure you will spend a fabulous dynamic summer and at the end instead of crying because of time passed so quickly you can look at the list with that great warm feeling that you have spend the best summer of your life!
 
Míváte na konci prázdnin nepříjemný pocit, že byly dny volna příliš krátké? Ale během dovolené jste občas rozmrzelí nebo máte chvilky nudy? Pokud ano, mám pro vás tip, který alespoň na mě zabírá :). Předtím než vaše dny volna začnou, vytvořte si něco jako seznam "Fantastické věci, které podniknu v létě 2013". Zařaďte tam nejrůznější aktivity (bláznivé a vtipné nápady, které vždycky odkládáte nebo na ně nemáte čas, ale toužíte po nich - zajímavá schůzka, výstava, party, cokoliv bláznivého a spontánního atp.), které je v celku snadné splnit a zároveň vás udělají neuvěřitelně šťastnými. Jednou za čas můžete na svůj seznam mrknout a inspirovat se nějakým skvělým nápadem, který by se vám jinak dávno vykouřil z hlavy. Můžete také něco připisovat a nebo vše rozdělit na dvě části. V jedné budou věci, které chcete podniknout zcela určitě (tam zařaďte to, co se skutečně pravděpodobně vyplní, jinak byste mohli být zklamaní), ve druhé může být jakýsi nadstandard. Strávíte tak úžasně dynamické léto a na jeho konci si namísto naříkání nad tím, jak rychle uteklo, podíváte na svůj seznam s pocitem štěstí, co všechno jste zrealizovali během nejlepšího léta vašeho života!
 
xx
Audrey
 
 
And here is a reveal of a part of my list ;).
A tady vám odhalím část svého seznamu ;).
 
 



 
 

13 comments:

  1. Dobrý nápad :))! Zvu Vás ke mě na GA :))

    ReplyDelete
  2. hey girl Audrey..these are some cool tips, we are ready for summer now : )

    xoxo

    ReplyDelete
  3. To je skvělý nápad!!:-) Musím si nejdřív pořídit nějaký pěkný sešit a pak si to začnu psát:-)). Moc jste mě inspirovaly;-):*

    ReplyDelete
  4. Thanks for your sweet comment!! Good post

    Happy Monday!

    addictbeiconic.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. That is quite a list! Enjoy the summer!

    Kisses,
    Bex
    Personal Style Blog

    ReplyDelete
  6. *sigh* I do feel that the holidays are too short :(
    Lots of things I do want to do, Audrey! Yes! But so little time hehe.
    It's great how you put it together dear so as we can make summer more enjoyable!

    I also wish to invite you and hope you can join / support my ongoing giveaway from a new sponsor. Would really appreciate your support and participation! (^_^) Thanks a lot my dear! This goes for everyone too! *wink*


    ★♡ New Blogger Giveaway from Persunmall (^_^) ♡★
    Ice Goddhez x Persunmall July Summer Style International Giveaway #ChaiChenGiveaways
    Persunmall Blogger Cooperation! You may get a chance here too!

    Other Recent Posts ...
    Firmoo Sunglasses Purple Frame Product Review
    Anastasia Beverly Hills Lash Genius Waterproof Mascara Topcoat


    ❤ ~Chai
    http://chenmeicai.blogspot.com
    http://www.facebook.com/ChaiChenPage
    | Bloglovin' | NetworkedBlogs | Google+ |

    ReplyDelete
  7. Writing a list like this is actually a pretty cool idea! I always think of things I'd rather be doing when I'm busy, but when I have the time, I don't know what to do.:D That dancing in the rain point is a good one.;)

    ReplyDelete
  8. Hello summer!

    I'm following u via GFC&bloglovin, hope u can follow back. THX XOXO

    Moda della donna

    Bloglovin

    ReplyDelete
  9. let it begin!
    Follow you now guys
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  10. Hello sweetie! Enjoy your summer, I'm afraid I won't be in Rome, I'm already in Canary Islands, what a shame because I'd love to know you, I'm sure you are going to enjoy the city, it's so beautiful :)
    Kiss

    Trendy Bow

    ReplyDelete
  11. Tak to skvělý nápad, musím si taky něco podobného napsat. Snad jste si s Pearl v Londýně zatančily v dešti. :) Doufám, že si to tam pořádně užíváte.

    ReplyDelete