Pages

Monday, September 9, 2013

Dreams do come true - Prague Fashion Week and Hirono fashion show

Jak jsme slíbily, přinášíme další aktualitu v rámci Prague Fashion Weeku. Já a Nena jsme měly tu čest navštívit módní přehlídku japonské návrhářky Hirono, o které jsme se zde již zmiňovaly. Její dechberoucí modely mě uchvátily svojí originalitou a asymetričností. Přehlídka byla navíc skvěle zorganizována a dobře zvolená hudba podtrhla intenzitu okamžiku. Když jsem po přehlídce najednou zjistila, že vedu  s Hirono přátelský rozhovor, přišlo mi, že se musím každou chvíli probudit ze snu. Možná vám to zní hloupě nebo to někdo pochopí jako vytahování, ale já se tímhle jen snažím vyjádřit, jak moc pro mě tento zážitek znamenal. Hirono je totiž nejen úžasnou a slavnou umělkyní, která vytváří jedinečné modely, ale při tom všem zůstává ze srdce skromná. A to je v dnešním světě dost vzácné. Stává se mojí novou fashion hero.

News from Prague Fashion Week is here as we promised. It has been an honour for me and Nena to attend a fashion show of Japanese fashion designer Hirono who we already mentioned here. Her breathtaking cloth mesmerized me by its originality and asymmetry. The fashion show was perfectly organized and a good music emphasized the intensity of the moment. When I found myself talking with Hirono after the show I thought I must have been dreaming. May be it sounds silly or proudly to you but I am just trying to express what this experience meant for me. Hirono is not only amazing and famous artist who creates unique cloths but she stayed absolutely modest.  And that is something very rare in today´s world. She has become my new fashion hero.


xx
Audrey


 Můj outfit: šaty (Guess), kabelka (Valentino) boty (italský no name boutique), ozdoba do vlasů (navrhla jsem si i vytvořila, tedy by Audrey ;) ).
My outfit: dress (Guess), purse (Valentino), shoes (italian no name boutique), hair decoration (fashion design by me - by Audrey ;) ).

Hirono♥

 Moc ráda jsem osobně poznala blogerky Niky a Lucy z  a cup of style a blogerku Evu z cheva. Nenu (uprostřed) z Nenathearistocrat už jistě znáte.

I was very happy to meet with the bloggers Niky and Lucy from a cup of style and the blogger Eva from cheva. I´m sure you already know Nena (in the middle) from NenatheAristocrat.
















26 comments:

  1. YOU LOOK GORGEOUS AND SO DO THE DESIGNS ON THE RUNWAY! :)





    http://style-squared.blogspot.ca/
    https://www.facebook.com/StyleSquaredByZM

    ReplyDelete
  2. Skvělé!!moc ti to slušelo!!

    ReplyDelete
  3. Vypadáte tam všechny božsky :-)) a musím se přiznat, že jsem tuto módní návrhářku neznala, ale díky vám se chci o ní dozvědět víc. Má opravdu originální modely :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme moc a jsem ráda, že tě článek zaujal;).

      Delete
  4. Moc vám to všem sluší! Vypadáte úžasně!:)


    Vik Ladyla

    ReplyDelete
  5. Jee♥ vy jste byly i na Hirono!:) kolekce vypadá úžasně a prostory navozují výbornou atmosféru!

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byl to vážně úžasný zážitek, na který nikdy nezapomenu.

      Delete
  6. Nádhera, moc vám to sluší! Máš krásné vlasy :)

    ReplyDelete
  7. This is truly a dream, All the outfits are amazing!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Nádherná! :-* Věřím, že to musí být jako ve snu! Vůbec si takovou akci nedokážu představit a moc bych si přála někdy něco takového zažít! :)

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. Úžasné, sluší vám to všem! O hodně míň ovšem těm modelkám :-))

    World By Bella

    ReplyDelete
  10. stunning looks! love your dress!

    ReplyDelete
  11. Bonita colección, y tu estabas guapisima. Besos

    ReplyDelete
  12. Tééda, moc ti to sluší! <3 A ta ozdoba ve vlasech je úžasná :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuju, to jsi mě vážně potěšila, moc mě bavilo jí navrhovat a vytvářet, tak jsem ráda, že se líbí;).

      Delete
  13. What an amazing experience for you! I should have come to Prague for this!

    : signe : the daily savant :
    : blogspot
    : bloglovin

    PS~ I am hosting three international giveaways! Today is your last day to win BOTTLE OF ROSE WATER from Margarita Bloom. You can also enter to win a
    HANDMADE NECKLACE from Madesmith Co., and a set of 25 Dia BRACELETS from Emerson & Oliver! I hope you’ll enter! Lots of ways to win! Bonne chance!

    ReplyDelete
  14. Wow ,amazing ,love it! Great Photos <3

    Happy Weekend ,kisses

    ReplyDelete
  15. follow back with fb bloglovin e gfc:)

    ReplyDelete