Pages

Thursday, September 26, 2013

Lukáš Lindner´s fashion show


Our friend Nena invited me to see her at Lukáš Lindner´s fashion show last week and I have to thank her again! It was just fabulous! When I came to the Lobkowicz palace I was little bit tired after a long day, but in the moment when the first model appeared all that tiredness was magically gone. For me it was a flow of inspiration. I had a feeling that the outfits are so beautiful that it can´t even be clothes. I think that it had to be a waterfall, lace wind and ruffle rain!
Lovely Friday
XX
-Pearl

Naše kamarádka Nena mě minulý týden pozvala, abych se na ní přišla podívat na přehlídku Lukáše Lindnera a musím jí za to znovu poděkovat. Bylo to úžasné! Když jsem přišla do Lobkowiczkého paláce, tak musím uznat, že jsem byla po dlouhém dni docela unavená, ale v momentě kdy se objevil první model, byla všechna ta únava kouzelně pryč. Začal totiž nekončící tok inspirace. Dokonce jsem až měla dojem, že jsou modely tak krásné, že to ani nemůže být oblečení. Myslím, že to byl vodopád, krajkový vítr a volánkový déšť!
Krásný pátek
XX
-Pearl









8 comments:

  1. You are beautiful honey, thank you for coming!!! <3

    ReplyDelete
  2. Krásné modely, koukám že vysoké rozparky jsou in a nejvíce se mi líbí právě ten červený model, který má Nena, ale všechny jsou úžasné!! :)

    ReplyDelete
  3. Nenu můžu čím dál tím víc a koukám, že jedna z modelek pracovala u nás ve městě v kráměčku se společenskými šaty:), ale to už bude nějaký pátek. Škoda, že jste holky nenafotily více fotek, ale nevadí :),

    ReplyDelete
  4. Úžasné! Taky jsem byla na přehlídce 26.9., takže pocity si dokážu představit. Navíc tam byly představené designové šperky! Taky jsem načerpala inspiraci. Ta tvá přehlídka byla především o večerních, že?

    http://www.vanda-styl.cz/

    ReplyDelete
  5. No tak to je opravdu nádhera! :) Moc ti to sluší a přehlídka musela být výborná! <3

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. it looks like you had a great time :)

    http://aeroplaneandapparel.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Love the Dresses! Great Photos!

    Happy Monday

    ReplyDelete